Please reload

Recent Posts

Назад към несъзнаваното с Monkey3

July 18, 2017

1/2
Please reload

Featured Posts

Двама братя с големи носове, хавайски ризи и брилянтен блусарско/бордейски звук

August 3, 2017

 

Темата “Въведение в The Big Nose Attack” е първа дружка на лятото. 

Може би най-позитивно-пагубният участник в тазгодишното издание на Wrong FEST.

 

За това какво представляват гърците говори достатъчно, че мейлът им е “@hotmail.com”, лейбълът им се казва WTF? Records, a също така че са обиколили половината интересни фестивали в Европа като част от 4-те си европейски турнета, като на едно от тях са се оказали и подгряващи на безизвестните The Black Keys.

 

На първо слушане BNA са като част от филмова сцена, в която главният герой (който е праведен, но онеправдан) отива да пикае в просмукан с пушек клуб. Драма! Когато се връща в сцената, внезапно открива навлек до любимата си. В следващия момент вече е подхванал най-близката бутилка и тананикайки фестивална мелодия от Карибите, нарамил усмивка под тънък мустак, разбива главата на утайката. Звук от ударите няма, в картината доминира само музиката на BNA и то дотолкова, че всичко да се тресе. Карнавално/фестивална какофония с привкус на разбити бутилки и безкрайни вечери. Удар в лицето, силни викове, красиви жени и много, много жега. 
 

 

/Да, те славскуотват/

 

Малко е обидно, че има толкова много яки гръцки банди, но пък бонусът е, че Гърция е на някакви мижави километри и като изключим сизифовското преминаване на граница през лятото – всъщност живите изпълнения са изключително достъпни. Което за наше огромно удоволствие осигурява BNA и на Wrong Fest.